Kajsa här

Kärt barn har många namn men jag går först och främst under det vackra namnet Kajsa som mina underbara föräldrar döpte mig till.

Jag är en relativt lycklig tjej med fötterna på jorden. Jag gillar att göra ganska normala saker som att kolla runt i affärer, rida, läsa och såna saker. Jag bor tillsammans med mina föräldrar i ett hus i Tungelsta men det är snart dags att flytta hemifrån. Har precis gått ur gymnasiet och söker frenetiskt efter ett jobb så så fort jag har lyckats spara ihop lite pengar är det jag som flyttar. Om det nu går att få tag på en lägenhet i Stockholm. Var jag bor har inte så stor betydelse men jag längtar tills det är dags att börja ta hand om sig själv. Kommer bli kul! Pratar med några kompisar om vi kanske ska flytta ihop men vi får se hur det blir med den saken. Jag funderar på Älvsjö eller Bandhagen, vill ha närmare till stan än vad Tungelsta är. Men jag skulle ju få åka ut ändå för det är ju här Ponny står.

Jag är medryttare åt en häst som heter Ponny, världens finaste häst! Jag har ridit på honom i i alla fall 2 år och vi lär känna varandra bättre och bättre hela tiden. Älskar honom! ❤

I min blogg kommer jag att skriva om mitt liv och såna saker man kan tänkas skriva i en blogg. Lägga upp lite bilder när jag väl kommer ihåg att ta med kameran och sånt. Välkomna att läsa om ni vill!

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA